2010. augusztus 20., péntek

Kovács István - programozóművész-zenész jelenség

A budapesti Szövetség 39-ben megrendezett Havizaj elnevezésű rendezvényen vagyunk, István fellépése előtt. Nemsokára egy izgalmas kaland-hangfolyamot fog indítani, legalább 4 kézzel kontrollálni és hagyni ömölni körülbelül 40 percen át.
Megbízható barát, akire lehet számítani: meg szokta tenni, amit egyszer megígért. Megkerülhetetlen a programozás terén. Dolgozott az ország legjelentősebb web-es és multimédiás projektjein az Iwiw-től az origo.hu-n át a mindentudás.hu-ig. Mindemellett megrögzött zenemániákus. Hallgatja, vásárolja, minden koncerten ott van (ami érdekli) és csinálja is (zenét is, koncertet is pl.: SWATRoboporno). Ezen kívül pedig csodás gyűjteményt hozott össze hangkeltő eszközökből. Magának és másoknak. Össze sem tudom számolni hány ismerősömnek, barátomnak segített megszerezni ketyerét az e-bay-en túlról. Egyszer velem is csinált olyat, hogy egy pöttöm munkám fejében megörvendeztetett egy általam régóta vágyott Nord rack 2-es virtuál analóg szintetizátorral. :) 
Székesfehérvári kultúr-aktivista. Értékes észrevételei, javaslatai olvashatók titkos blogján.

1 megjegyzés:

  1. Köszi Janó, nagyon megtisztel, bár én látnám ilyennek magam - egyetlen hiba történt ami kicsit zavaró, az iwiw-hez a valóságban csak annyi közöm volt, hogy csináltunk velük és az origo fórummal egyszer az őszi fesztivál alatt párhuzamos fórumot. Ami érdekes dolog volt ugyan, de nem tettem hozzá semmit az iwiw kódhoz. Mégegyszer köszi: K.I.

    VálaszTörlés